Executive Search & Selection

Nassau is specialist in het vinden en ontwikkelen van toptalent. Een uitgebreid strategisch netwerk en jarenlange ervaring vormen de basis voor geslaagde search. In verschillende branches en voor een grote verscheidenheid aan functies, passen wij onze search- en selection instrumenten toe. Dit doen we nationaal en internationaal, voor grote en kleine organisaties in zowel de profit als de not-for-profit sector.

Voor het vinden van de juiste professional, wordt naast de gevraagde competenties, veel aandacht besteed aan de ‘perfect’ match en wordt een uitgebreid (management) profiel in kaart gebracht. Door een uitgebreid intake gesprek met stakeholders verkrijgen wij een uitstekend beeld van de organisatie, doelen, cultuur en strategie.

Na een zorgvuldige search-procedure worden kandidaten aan onze opdrachtgever voorgesteld. Wij maken in alle opdrachten gebruik van de testinstrumenten van SHL/CEB om persoonlijkheid te objectiveren en competenties en capaciteiten te meten. In het eerste jaar vindt er een goede begeleiding plaats in de vorm van een aantal nazorg gesprekken samen met opdrachtgever en kandidaat.
Wat maakt ons uniek:

  • Meer dan 30 jaar ervaring met internationale Executive Search opdrachten en wij hebben een wereldwijd netwerk van associated partner kantoren
  • Standaard 1 jaar garantie op plaatsingen
  • Professionele, eigen research afdeling

 

Diensten

Executive search
& Selection

HR
Consultancy

(Team)
Assessment

Coaching

Training &
Development

Thuis in onderwijs

Nieuwsbrief Nassau Group

Nieuwsbrief Nassau Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt, u heeft zich aangemeld! Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging.