Vanaf 1 september heeft Nassau Group een nieuwe Associate Partner, Andrew van Esch.  Van Esch zal zich specialiseren binnen de sector ‘Kunst & Cultuur’.

Andrew van Esch heeft een uitgebreide kennis van het werken met en voor instellingen binnen de Kunst & Cultuur. Daarnaast heeft hij een groot netwerk binnen deze sector. Hij werkte voor projecten bij het Gemeentemuseum Den Haag, Escher in het Paleis, Nieuwe Luxor Rotterdam, Nederlands Dans Theater, Lucent Dans Theater en Holland Dance Festival. Hij was bestuurlijk betrokken bij o.a. de Culturele Raad van de  Gemeente Haarlemmermeer, Centrum voor Amateurkunst Den Haag, Holland Dance Festival e.a. Hij organiseerde zelf tientallen concert- en dansvoorstellingen en is zeer ervaren in de marketing en de organisatie van evenementen voor culturele organisaties en kunstinstellingen.

‘Met Andrew van Esch kan Nassau Group verder bouwen en invulling geven aan de vraag naar een nieuwe generatie bestuurders/managers binnen de sector Kunst & Cultuur. Zijn scherpe oog voor de veranderende visie in Nederland op dit gebied is voor Nassau Group van grootte meerwaarde’.

Klik hier voor het persbericht

Zeer geslaagde Executives borrel bij Nassau Group
jaarlijkse bijeenkomst van INAC
Nieuwsbrief Nassau Group

Nieuwsbrief Nassau Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt, u heeft zich aangemeld! Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging.