Om als organisatie succesvol te zijn, heb je een ijzersterk team nodig. Het vinden en vasthouden van goed personeel is een doorlopend proces, evenals het afscheid nemen van medewerkers die niet goed passen. Groeien gaat gepaard met risico’s en conflicten zijn daarbij onvermijdbaar. De kunst is goed hierop te zijn voorbereid, zodat je conflicten in je voordeel kunt omzetten en het uitvoeren van je plannen er niet door wordt belemmerd.

Onze associate Jan Plevier (trainer – MfN Register Mediator – coach) heeft samen met Frank Emmelot een boek uitgebracht genaamd “Conflictvaardig op het werk!”

Graag nodigen we je uit voor een interactieve workshop waarbij Jan je meeneemt door het landschap van conflicthantering. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en kan er bevlogen over praten. Het wordt echter geen vertelling, maar je zult zelf ook uitgenodigd worden om te reflecteren en uit te wisselen, zodat je verbanden kunt leggen naar jouw eigen praktijk. Wat is bijvoorbeeld jouw neiging als je in conflict met iemand bent?

Ons doel is er een leuke en nuttige middag van te maken, voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrip conflicthantering.

Voor: directeuren, (HR) managers, teamleiders en leidinggevenden
Datum: Donderdag 24 november 2022*
Tijd: 15:00 aanvang programma (inloop vanaf 14:30 uur, aansluitende borrel tot circa 18:00 uur)
Locatie: De Stal, Julianalaan 13a, 2159 LB Kaag
Kosten: geen
* Bij minder dan 10 deelnemers zal deze workshop niet doorgaan.

Alle deelnemers ontvangen het boek uitgereikt door Jan.
Meld je nu aan!

 

Webinar: Samenwerken op afstand!
Nieuwsbrief Nassau Group

Nieuwsbrief Nassau Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt, u heeft zich aangemeld! Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging.