Nassau Group uitgebreid met Nassau PA Selection

Nieuw label voor search en selection in Public Affairs voorziet in vraag markt

Den Haag, 8 april 2015 – Nassau Group in Den Haag heeft met de lancering van Nassau PA Selection haar aanbod verder uitgebreid. Nassau PA Selection richt zich exclusief op de search en selectie van Public Affairs professionals en leidinggevenden en speelt daarmee in op de vraag van de markt.

Nassau PA Selection is ontstaan uit de samenwerking tussen het search en selectiebureau Nassau Group en het Public Affairs en stakeholdermanagementbureau IvCB, beiden gevestigd in Den Haag. Door de combinatie van beide bureaus wordt ruim 20 jaar executive search en selectie gecombineerd met jarenlange kennis, ervaring en netwerk in Public Affairs.

Nassau PA Selection voert (executive) search en selectieopdrachten uit voor opdrachtgevers uit de profit en non-profit sector en de overheid die op zoek zijn naar gekwalificeerde Public Affairs professionals en leidinggevenden.

Remy Rodenhuis, Managing Director Nassau Group: ‘Met Nassau PA Selection wordt Nassau Group verder uitgebreid en bieden wij een unieke propositie voor zowel opdrachtgevers als professionals in Public Affairs’.

Kevin Zuidhof, Managing Director IvCB en oud-voorzitter van de Beroepsvereniging voor Public Affairs: ‘Public Affairs is een groeiend vakgebied met een toenemende beroepsgroep. Die beroepsgroep verdient een professionele en ervaren search en selectie partij als Nassau PA Selection’.

Meer informatie op www.nassau-paselection.nl

Over Nassau Group

Nassau Group biedt al meer dan 20 jaar Executive Search, Recruitment, Assessment, Coaching & HR Consultancy . Nassau Group heeft als doel mens en organisatie te verbinden en wil fungeren als ervaren partner en verlengstuk van organisaties. Zij besteedt veel aandacht aan maatwerk. De filosofie van Nassau Group is klanten en kandidaten daadwerkelijk te ondersteunen in de realisatie van hun ambities en doelen. Dit doet Nassau Group vanuit gedegen kennis en ervaring in en met de arbeidsmarkt. Nassau Group is actief in Nederland en aangesloten bij een actief internationaal netwerk dat in meer dan 60 landen actief is. Nassau Group weet haar klanten optimaal te bedienen op alle continenten. www.nassau-group.nl

Over IvCB

IvCB is specialist in Public Affairs, stakeholdermanagement en strategische communicatie. IvCB ondersteunt haar opdrachtgevers bij belangenbehartiging en het verstevigen van hun positie en autoriteit. De organisatie beschikt over jarenlange ervaring en een fijnmazig netwerk in politiek Den Haag, bestuurlijk Nederland, de media en het maatschappelijk middenveld. IvCB werkt met een gestructureerde en strategische aanpak gebaseerd op eigen methodieken en richt zich op duurzame resultaten. IvCB, gevestigd in Den Haag, is de Nederlandse affiliate partner van FTI Consulting. www.ivcb.nl

Nassau Group verbreedt haar dienstverlening
20 jaar Nassau Group
Nieuwsbrief Nassau Group

Nieuwsbrief Nassau Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt, u heeft zich aangemeld! Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging.