Vanaf de zomer van 2015 heeft Nassau Group haar activiteiten uitgebreid en zich ook toegelegd op coaching, (talent) development en training.

Vanaf de opstart van deze nieuwe activiteit is Sonja Koning verbonden aan Nassau Group. Sonja heeft in voorgaande jaren haar sporen verdiend als Trainer/Coach bij o.a. Bureau Zuidema en zal haar vaardigheden op dit gebied aanwenden binnen het uitgebreide netwerk van Nassau Group. Sonja is zeer ervaren in het geven van training en coaching op het gebied van o.a. persoonlijke effectiviteit. Zij is gedreven, legt graag contact, denkt mee met vraagstukken en komt hierbij graag tot de kern. Haar begeleiding is gestoeld op ervaringsgericht werken waarbij zij zowel op operationeel, emotioneel en fysiek niveau werkt. Daarbij heeft zij oog voor mens en resultaat. Al vele (inter)nationale organisaties hebben van haar diensten gebruik gemaakt. Zij vult het bestaande team van Nassau Group uitstekend aan met haar expertise.

.

_J5B9039 2015 BY FEMFOTOGRAFIE

Sonja aan het woord:

“Na 10 jaar te hebben gewerkt als trainer/coach bij Bureau Zuidema, ben ik met enthousiasme bij Nassau Group gestart als verantwoordelijke voor de Talent & Development activiteiten. Het is mijn drijfveer om mensen inzicht te geven in waarom ze doen wat ze doen en hen te begeleiden naar een nog mooiere versie van zichzelf. Niet door iets te veranderen, maar door iets anders te zetten naast alles wat er al is. Mijn aandacht ligt vooral op het doorbreken van belemmerende patronen zodat mensen over een breed repertoire beschikken. Mijn kracht ligt met name op het gebied van Persoonlijke Effectiviteit, Emotionele Intelligentie en Persoonlijk Leiderschap.

Voorbeelden van trajecten/projecten die wij de afgelopen maanden hebben mogen begeleiden:

  • Voor een internationale chocoladefabrikant bij de Top 25 van het bedrijf ontwikkelingsassessments afgenomen, review/ontwikkelingsgesprekken begeleid, opvolging van deze gesprekken middels projectmanagement en training & coaching persoonlijke effectiviteit
  • Voor een internationale speler binnen de optische industrie hebben we de jaargesprekken geprofessionaliseerd middels het organiseren van een workshop/training voor het management
  • Voor een grote onderwijsinstantie hebben we middels een “in company” training ingezoomd op gesprekstechnieken (selectie/ conflicten/beoordelen/verzuim/functioneren)
  • Voor een organisatie in de pharmacie hebben we een traject ontwikkeld ‘Beter communiceren met Voelers, Denkers en Doeners’.
  • Voor een top automotive speler de kick off verzorgd van hun talent management programma.
    Diverse individuele coachingstrajecten opgezet en afgerond.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Sonja Koning om een afspraak met haar in te plannen.

Rondetafelgesprek over Vitaliteit
HR | Management Consultancy
Nieuwsbrief Nassau Group

Nieuwsbrief Nassau Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt, u heeft zich aangemeld! Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging.