Ruim 5 maanden nadat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is heeft u vast nog vragen. U bent zeker niet de enige!

“Mag in de kerk nog gebeden worden voor een zieke? Kunnen geslaagden wel in het dorpsblad? Mag uw kroost gewoon op de schoolfoto?” Aldus kopte het AD op 18 augustus 2018.

In de media wordt zelfs gesproken over ‘privacy paniek’. Is die paniek terecht? Wat betekent de AVG voor uw onderneming/instelling, wat moet u in uw organisatie nog op orde maken en hoe pakt u dat aan?

Wij nodigen u graag uit voor het kennisevenement: “De AVG een half jaar later: waar staan we nu?” van Dutch Privacy Officers (DPO), dat plaats zal vinden op dinsdag 27 november 2018 in het NH Hotel in WTC The Hague.

Dutch Privacy Officers (DPO) & Nassau Group

DPO is een jonge, ambitieuze organisatie die specialiseert in het ontzorgen van haar klanten op het gebied van privacy, dit in de breedste zin van het woord. De privacy consultants van DPO zijn werkzaam bij verschillende opdrachtgevers in alle mogelijke sectoren (profit & non-profit).  Nassau Group is trotse partner van DPO.

Wij nodigen u graag uit om bij het Kennis Event aanwezig te zijn, er zijn geen kosten aan deelname verbonden, meld u nu aan. >> klik hier voor meer informatie >>

Eerste hulp bij werkdruk (incompany training)
Teamscan
Nieuwsbrief Nassau Group

Nieuwsbrief Nassau Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt, u heeft zich aangemeld! Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging.