Elma Niessen

Elma Niessen werd geboren in 1965 en groeide op in Zuid-Limburg. Na de Hogere Hotelschool en een postdoctorale studie Psychologie bekleedde zij diverse functies in zowel het bedrijfsleven alsook de zakelijke dienstverlening. Outplacement adviseur (Claessens), changemanagement consultant (KPMG) en directeur Opleiding en Ontwikkeling (Dutchtone) waren functies waarin zij dagelijks te maken had met mensen in verandering. Ze begeleidde, coachte, faciliteerde teams en managers. Altijd met persoonlijke ontwikkeling als doel en de mens als centrale focus.

In 2000 startte zij als zelfstandig ondernemer. Sinds 2002 werkt zij o.a. nauw samen met de Insights Benelux organisatie. Elma is facilitator, coach en ontwikkelaar van kleurrijke teaminterventies. Ze heeft ruime managementervaring en combineert interim-management met facilitatie van managementteams en individuele coaching.

Haar persoonlijke aanpak kenmerkt zich door vindingrijkheid, een scherp gevoel voor prioriteiten, een directe stijl die conventies op de proef stelt en een grote betrokkenheid bij de deelnemers en de issues die spelen. Elma combineert enthousiasme en directheid met zorg en persoonlijke aandacht. Haar confronterende aanpak en no-nonsense stijl van trainen en coachen worden gelardeerd met een vleugje Limburgse charme en humor.

The best time for new beginnings is now!”

 

Nieuwsbrief Nassau Group

Nieuwsbrief Nassau Group

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bedankt, u heeft zich aangemeld! Controleer uw e-mail inbox voor een bevestiging.